Anchetele Gazetei

Loţi vs Il Luce

Articol de Dan Udrea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Boloni îi reproşează lui Mircea Lucescu faptul că se victimizează prea des din cauza arbitrajelor şi că are o atitudine egocentrică

Ladislau Boloni, locul 4 în acest an în Ancheta Gazetei, l-a luat la ţintă pe Mircea Lucescu, poziţia secundă în acelaşi top. Actualul tehnician al lui Standard Liege i-a făcut o caracterizare dură celui cu care a jucat în echipa naţională a României şi, ulterior, i-a fost elev tot la prima reprezentativă.

"Am fost colegi de cameră şi îi sînt recunoscător pentru ceea ce a făcut pentru mine, fiindcă e un om de la care ai ce învăţa, însă nimeni nu este fără greşeală, nici măcar el. E păcat că, la nivelul său, se autovictimizează atît de des. Mereu se plînge că este furat de arbitri, că pierde meciurile pe mîna erorilor arbitrilor", a declarat Boloni.

"Apoi, mai e ceva. Frazele sale încep mult prea des cu «Eu», ceea ce nu mi se pare în regulă deloc. Oricum, Lucescu are toată înzestrarea pentru a fi socotit nu un bun, ci un mare antrenor: fin tactician, dotat cu un ochi deosebit, curajos, foarte bun pedagog, manager excepţional. La toate astea, cu timpul, s-a adăugat o experienţă impresionantă", a adăugat Boloni.

"Respectul meu faţă de Mircea Lucescu rămîne neschimbat, însă cred că ar fi fost şi mai iubit dacă ar fi putut să-şi micşoreze cît de cît atitudinea puţin egocentrică"
Ladislau Boloni, antrenor Standard

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.