Liga 1

MM Stoica: "Este cea mai aberantă decizie din istoria fotbalului românesc"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 decembrie 2009

Preşedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica, a contestat vehement decizia de astăzi a Comitetului Executiv al FRF de reducere a salariilor jucătorilor.

"Este cea mai aberantă decizie din istoria fotbalului românesc. Bineînţeles, n-o să poată fi aplicată. Mă gîndeam la un amendament: în caz că un jucător nu vrea, să fie ameninţat cu armele de foc", a declarat ironic Stoica.

"Noi la Unirea Urziceni în nici un caz nu vom adopta o astfel de decizie. Dacă se va aplica această decizie, federaţia riscă dezafilierea. Vă imaginaţi ce jucător străin mai vine în România cînd aude ce se întîmplă aici. Sună a tîlhărie treaba asta, mi-e jenă că lucrez în fotbal în România. Unii vor să-şi acopere astfel deficienţele manageriale. Dragomir cîştigă 15.000 euro pe lună, la el nu e criză financiară?", a mai spus Mihai Stoica.

"Eu am altă propunere pentru scoaterea din criză a fotbalului din România: micşorarea numărului de echipe din prima ligă, să fie o ligă de elită de 12 echipe, iar drepturile de televizare să rămînă la acelaşi nivel. Dacă unii conducători le-au dat unor jucători salarii de 50-100.000 de euro, decente pentru nivelul fotbalului românesc, iar altora le-au dat 6-700.000 e  problema lor, noi nu vrem să fim părtaşi la aşa ceva. Dacă jucătorul nu vrea, niciodată n-o să-i impunem, n-o să-l ameninţăm", a precizat Stoica.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.