Liga 1

Cristi Borcea: "Dacă în toate domeniile e o criză mondială, fotbalul de ce ar face excepţie?"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cristi Borcea susţine măsura de reducere a salariilor jucătorilor adoptată de Comitetul Executiv al FRF, oferind ca argument faptul că în toată lumea e criză economică.

"Dacă în toate domeniile e o criză mondială, generalizată, fotbalul de ce ar face excepţie? Acolo se spune maxim 50 la sută, nu înseamnă neapărat că se vor reduce salariile cu acest procent", a spus Borcea la GSP TV.

Oficialul dinamovist a dezvăluit că a început deja reducerile de salarii la club. "Eu astăzi cu Bratu, de comun acord, am stabilit să-i reducem salariul cu 30%. La fel am discutat cu Claudiu Niculescu şi mîine o rezolvăm, şi lui i se va reduce salariul tot cu 30%. Marius Niculae e plecat, dar cînd se va întoarce vom avea o discuţie şi nu vor fi probleme", a spus Borcea.

"Vă daţi seama că sînt jucători care au 7-800 de milioane de lei salariu pe lună, sau chiar un miliard? În condiţiile economice actuale, nu se mai poate aşa ceva. Nu e o problemă doar pentru Divizia A, de aceea a fost discutată în Comitetul Executiv al FRF", a precizat conducătorul dinamovist.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.