Campionate

Pandev şi-a reziliat contractul cu Lazio Roma

Articol de Gazeta Sporturilor   —  miercuri, 23 decembrie 2009

Atacantul macedonean Goran Pandev a devenit liber de contract după ce o comisie a Ligii Italiene de Fotbal a decis că acesta îşi poate rezilia înţelegerea cu formaţia italiană, a anunţat avocatul fotbalistului, informează ediţia online a Gazzetta dello Sport.



Jucătorul în vârstă de 26 de ani nu a mai evoluat pentru gruparea din Serie A în acest sezon, după ce a cerut să se transfere de la club, sancţiunea fiind impusă de preşedintele Claudio Lotito.



"Comisia Ligii a decis în favoarea lui Pandev, aşa că Goran nu mai are nicio legătură contractuală cu Lazio. Motivaţia are opt pagini, el se simte foarte bine şi cred că va lua o vacanţă, apoi va căuta o altă formaţie unde să joace. Este un precedent important", a spus avocatul fotbalistului, Mattia Grassani.



Presa din Italia scrie că de Goran Pandev, care din 2004 a evoluat la Lazio, sînt interesate echipele Inter Milano, AC Milan şi Juventus. Atacantul mai avea contract cu Lazio pînă în vara anului viitor, iar în ultimele cinci luni s-a antrenat singur. Echipa din Roma va achita şi daune în valoare de 160.000 de euro.



Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.