Auto

Din nou cu Schumi

Articol de Valentin Damian  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Michael Schumacher revine din 2010 în F1, marele campion german semnînd un contract pe 3 ani cu Mercedes GP

Se întoarce Regele! Michael Schumacher a bătut palma cu Ross Brawn pentru un contract pe 3 ani cu Mercedes GP, care va înlocui pe Brawn GP în Marele Circ. Mulţi au zîmbit în vară, atunci cînd Ferrari anunţa că Schumacher îl va înlocui pe Felipe Massa, după teribilul accident al brazilianului de la Hungaroring. Pînă la urmă, Schumi nu a mai revenit din cauza problemelor de la gît apărute în unui urma unui accident de motocicletă. Acum lucrurile s-au schimbat. Septuplul campion mondial spune că nu mai are probleme de sănătate şi e încîntat de revenire. Mărturiseşte că i-a trecut şi oboseala şi e gata s-o ia de la capăt.

Negocierile cu Ross Brawn au început în noiembrie. Schumi n-a stat pe gînduri. A lăsat Ferrari pentru Mercedes. Acum a declarat că vrea de redevină campion mondial chiar din 2010. Coechipierul său va fi Nico Rosberg. Germanul a mărturisit că este fericit să aibă un astfel de coechipier, iar Lewis Hamilton de abia aşteaptă confruntarea cu Schumi. În sfîrşit, circ în Marele Circ. Devenise cam monoton!

"Sînt plin de energie după 3 ani de absenţă. Nu mai am nici probleme la gît, sînt odihnit şi vreau să fiu campion mondial în 2010"
Michael Schumacher, septuplu campion mondial

41 de ani va împlini Michael Schumacher pe 3 ianuarie 2010

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.