Campionate

VIDEO » Vezi cele mai amuzante 5 momente ale anului 2009!

Jens Lehmann, Lehmann, Stuttgart

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Site-ul esporte.uol.com.br a realizat un top al celor mai amuzante momente sportive ale anului 2009. Printre primele cinci şi-a făcut intrarea şi Jens Lehmann, după ce în timpul partidei cu Unirea Urziceni din Liga Campionilor s-a "uşurat" pe teren.

1. Joel Santana vorbeşte în engleză (Click pentru filmuleţ)
Fostul antrenor al Africii de Sud a încercat să vorbească în limba engleză, deşi nu reuşise să o stăpînească foarte bine. Rezultatul? Filmuleţul a devenit un hit printre brazilieni, conaţionalii lui Santana.

2. "Grăsuţa" la 100 de metri (Click pentru filmuleţ)
Atleta Savannah Sanitoa din Samoa a atras atenţia tuturor după ce a participat la cursa de 100 de metri. A reuşit să încheie după 14,23 de secunde, într-o cursă în care concurentele ajung de obicei în jurul a 11 secunde la linia de finiş.

3. Ronaldo rupe gardul la primul său gol (Click pentru filmuleţ)
Primul gol al lui Ronaldo pentru Corinthians a venit în derby-ul cu Palmeiras, chiar în prelungirile partidei. Acesta a sprintat spre locul unde se aflau suporterii echipei sale, sărind pe un gard care a cedat sub greutatea sa şi a colegilor săi.

4. Ratare imposibilă (Click pentru filmuleţ)
O ratare incredibilă care intră în istoria fotbalului îi aparţine lui Rocky Baptiste. În cadrul partidei dintre harrow Borough şi Waltham Abbey, acesta a driblat chiar şi portarul şi se afla la cîţiva centimetri de poartă, de unde a reuşit să trimită pe lîngă!

5. Lehmann se uşurează la marginea terenului (Click pentru filmuleţ)
Portarul lui Stuttgart, Jens Lehmann, nu s-a mai putut abţine şi s-a "uşurat" la marginea terenului în timpul partidei cu Unirea Urziceni din cadrul grupelor Ligii Campionilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.