EURO 2012

Niculae, încă o pasă de gol!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 decembrie 2009

Atacantul formaţiei Auxerre, românul Daniel Niculae, e reuşit contra echipei Olimpique Marseille o nouă partidă bună şi a încheiat pe locul 5 cu formaţia sa prima jumătate a campionatului în Franţa.

Fostul căpitan al Rapidului nu a înscris în victoria cu 2-0 obţinută în deplasare, dar a dat o pasă de gol, cea de-a patra în acest final de sezon, şi chiar a primit aplauze din partea celor 49.966 de suporteri supăraţi ai echipei gazdă, cu două minute înainte de final, atunci cînd a fost schimbat de antrenorul Jean Fernandez.

Chiar dacă au dominat în marea majoritate a timpului, fotbaliştii de la Marseille şi-au întors împotrivă propriii suporteri mai ales după ce Oliech a marcat primul gol. Meciul s-a desfăşurat pe o ploaie căzută în rafale, dar gazonul a fost excelent.

"A fost un meci bun, bun! Pare o surpriză pentru cei care nu ne-au văzut jucînd în ultima vreme, dar chiar sîntem o echipă în formă. Pentru mine a fost un final de sezon reuşit şi mă bucur că voi avea parte de sărbători liniştite. Le urez tuturor!", a spus Daniel Niculae pentru gsp.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.