Campionate

Alex Ferguson critică demiterea lui Mark Hughes de la Manchester City

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 decembrie 2009

Alex Ferguson a criticat dur demiterea antrenorului Mark Hughes de la Manchester City, calificînd-o drept "inacceptabilă". Galezul a fost concediat imediat după victoria de sîmbătă cu Sunderland (4-3), iar înlocuitorul său a fost la fel de rapid anunţat, în persoana lui Roberto Mancini.

"E un comportament inacceptabil. Nu ştiu care e motivul, dar se pare că sărbătoarea Crăciunului scoate afară ce e mai rău în conducători. Nu contează dacă ai pierdut 20 de meciuri sau 2, există un mod de a trata oamenii. Nu ştiu cum poţi să faci aşa ceva. Am vorbit cu Mark a doua zi şi mi-am dat seama că suferă. Sîmbătă deja bursa zvonurilor o luase razna, iar Mark şi-a dat seama că era ultimul lui meci. Numai în locul lui să nu fii", a declarat Sir Alex Ferguson.

Acesta l-a avut elev pe Hughes la United, transferîndu-l în 1988 de la Barcelona pentru 1,8 milioane lire sterline, sumă record la acea dată pentru clubul englez. Hughes a jucat 256 de partide în cei şapte ani  petrecuţi la Manchester United. După ce a renunţat la cariera de jucător, Hughes a trecut la antrenorat, fiind selecţioner al Ţării Galilor, manager la Blackburn Rovers şi apoi la Manchester City, din iunie 2008. Deşi nu a pierdut decît două partide în acest sezon şi ocupă locul al şaselea în Premier League, Hughes a fost demis de ambiţiosul patron, Sheikh Mansour.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.