Liga 1

Vezi cine l-ar putea înlocui pe Dan Petrescu la Unirea! Tu cine crezi că vine?

Dan Petrescu, Petrescu, Unirea

Articol de Florin Dincă  —  sâmbătă, 26 decembrie 2009

Dan Petrescu a surprins pe toată lumea cînd a decis să rupă înţelegerea cu Unirea Urziceni, după ce patronul ialomiţenilor nu i-a putut garanta păstrarea actualului lot şi aducerea altor jucători pentru cîştigarea titlului.

GSP.RO îţi prezintă lista posibililor antrenori care l-ar putea înlocui pe "Bursuc". Chiar dacă Mihai Stoica a anunţat că echipa se va orienta spre un antrenor străin, nu este exclusă aducerea unui tehnician român.

Răzvan Lucescu
Selecţionerul este principalul favorit la preluarea postului de tehnician al Unirii. Totuşi, el ar putea fi împiedicat de clauzele contractului cu FRF. Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF, a negat posibilitatea ca Răzvan să antreneze şi naţionala şi Unirea în acelaşi timp.

Victor Piţurcă
Fostul antrenor al echipei naţionale nu a mai antrenat din aprilie 2009, cînd a fost demis după înfrîngerile cu Serbia, 2-3 la Constanţa, şi Austria, scor 1-2 în deplare. Curtat intens de Craiova, Victor Piţurcă a negociat la sînge şi, conform declaraţiilor lui Adrian Mititelu, studiază mai multe oferte din străinătate.

Gică Hagi
Pe tuşă din septembrie 2007, de cînd a demisionat de pe banca Stelei, Hagi ar putea reveni în antrenorat la Unirea Urziceni. Suporter declarat al "roş-albaştrilor", "Regele" a refuzat Dinamo în cîteva rînduri, dar ar putea prelua Unirea la insistenţele lui Mihai Stoica, dar şi la recomandarea prietenului Dan Petrescu.

Walter Zenga
Demis de la Palermo, Zenga s-a îndepărtat de visul său de a antrena campioana Italiei, Inter Milano. Acesta ar putea reveni în fotbalul românesc pentru o relansare a carierei. Trecut pe la Steaua şi la Dinamo, nu ar fi exclus ca Walter să aleagă o nouă provocare pe banca Unirii.

Cristiano Bergodi
Alungat din Ghencea de către Gigi Becali, după ce a calificat Steaua în grupele Europa League, Bergodi a fost curtat intens de rivalii de la Dinamo. Acesta a declarat în ultimul timp că nu ar refuza o revenire în Liga I. Singura piedică ar fi regulamentul Ligii I, care interzice unui antrenor să preia altă echipă din prima divizie în timpul aceluiaşi sezon.

Duşan Uhrin Jr.
Fostul antrenor al lui CFR Cluj şi Poli Timişoara s-ar putea reîntoarce în fotbalul românesc. După ce a fost dorit şi în "Ştefan cel Mare". Liber de contract după ce a încheiat angajamentul cu Mlada Boleslav, Uhrin ia în considerare revenirea în Liga I.

Antrenor străin
Varianta anunţată de Mihai Stoica este una foarte probabilă. Managerul Unirii a provocat deja un şoc în 2005, cînd l-a adus la Steaua pe Oleg Protasov, ajuns unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni din Ghencea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.