Campionate

Cristiano Ronaldo: "Am ambiţia să ajung cel mai mare fotbalist din istorie"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Internaţionalul portughez al lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a afirmat că îşi doreşte să câştige din nou "Balonul de Aur" şi visează ca într-o zi să fie recunoscut drept cel mai valoros jucător al tuturor timpurilor, informează Marca.

"Sunt convins că voi primi înapoi Balonul de Aur în cel mult doi ani. Am ambiţia să ajung cel mai mare fotbalist din istoria acestui sport. Le-am promis fanilor în momentul în care am venit la Real că voi face tot posibilul pentru a câştiga toate trofeele. Sper că angajamentul pe care mi l-am luat atunci să devină realitate", a spus mijlocaşul ofensiv al grupării madrilene, care apoi a mai precizat că şi-a recăpătat forma fizică dinaintea accidentării la gleznă, care l-a ţinut departe de gazon mai bine de două luni: "Mă simt bine acum şi cunt convins că nu va fi cazul să mă operez".

Ronaldo a fost transferat vara trecută de la Mancheser United pentru aproximativ 95 de milioane de euro, devenind cel mai scump jucător din toate timpurile. Fostul elev al lui Landislau Boloni de la Sporting Lisabona a marcat deja 13 goluri în 12 partide pentru echipa spaniolă, fiind golgheterul actualei ediţii a Ligii Campionilor, cu şase reuşite.

În cele şase sezoane pe care le-a petrecut la Manchester, Cristiano Ronaldo şi-a trecut în plamares, printre alte trofee, trei titluri în Premier League, o Ligă a Campionilor, dar şi "Balonul de Aur", distincţie acordată celui mai bun jucător care evoluează în Europa.

sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.