Liga 1

Gigi Becali: "Momentul arestării e cel mai negru moment al anului pentru mine!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Stelei Gigi Becali nu poate uita momentele negre ale anului, atunci cînd a fost arestat de mascaţi din faţa mamei, a şoţiei şi a celor trei fete. Becali spune că îi va fi extrem de greu să uite clipele de coşmar pe care le-a trăit în luna aprilie.

"Momentul arestării e cel mai negru moment al anului pentru mine. Am fost ridicat în faţa mamei, a soţiei şi a fetelor mele. Nu cred că pot uita vreodată clipele de coşmar prin care am trecut. A fost un an şi cu bune, dar şi cu rele. Nu poate fi totul perfect niciodată, indiferent de echipa la care joci, pe care o antrenezi sau pe care o patronezi", a spus Becali.

Finanţatorul Stelei îşi petrece trecerea în noul an alături de familie şi prieteni la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Poiana Braşov. Becali a fost invitat de către unii turişti să încerce să se dea cu sania sau cu bobul pe pîrtie, dar acesta a refuzat. "Ce-mi trebuie mie să mă dau cu bobul să-mi mai rup picioarele? Ce, mie-mi trebuie adrenalină, acum? Cea mai mare adrenalină a fost cînd eram cu cătuşile la mîini cînd am fost arestat", a precizat latifundiarul din Pipera.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.