Campionate

David Beckham: "Arogant şi temut"

David Beckham, Fabio Capello

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

"Becks" susţine că actualul selecţioner le-a insuflat jucătorilor încrederea de sine care le lipsea înainte

Toată lumea e de acord că marele merit pentru calificarea en fanfare a Angliei la Mondialul 2010, după ce tocmai ratase un Euro, îi aparţine selecţionerului Fabio Capello. Cum i-a transformat tehnicianul italian pe Lampard, Rooney şi ceilalţi din loseri în învingători a explicat deunăzi David Beckham.

"Capello e un tip arogant, a ştiut să se facă temut şi ascultat de către jucători. Aşa a funcţionat totul", a dezvăluit mijlocaşul Milanului într-un interviu acordat BBC. "Becks" vorbeşte însă despre "aroganţă în sens pozitiv. Ne-a transmis-o nouă, jucătorilor, care acum intrăm pe teren încrezători că vom învinge. Exact ce ne lipsea înainte".

Şi nu-i doar atît. "Fabio a adus cu sine o abordare serioasă şi profesionistă a tuturor problemelor", consideră Beckham, care din acest punct de vedere îl compară pe actualul selecţioner al Angliei cu Alex Ferguson, antrenorul său din perioada Manchester United: "Sir Alex m-a crescut. A fost pentru mine ca un tată. Am un respect imens pentru el şi pentru Capello. Sînt doi tehnicieni care nu s-au limitat doar la a conduce o echipă, ei iubesc fotbalul".

8,8 milioane de euro anual net e salariul lui Capello la "naţionala" Angliei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.