Liga 1

Vine "Guriţă"?

Cosmin Contra, Contra, Poli Timisoara

Articol de Adrian Bucur  —  miercuri, 06 ianuarie 2010

Cosmin Contra e cireaşa de pe tortul lui Iancu în campania de achiziţii din iarnă

Marian Iancu a încercat în repetate rînduri să-l readucă pe Cosmin Contra (34 de ani) la Timişoara, dar fără succes. Acum este mai aproape ca niciodată să-l convingă pe fundaşul lui Getafe să revină la echipa unde s-a format ca jucător. "Unul din ultimele obiective ale campaniei de achiziţii este să-l aduc pe Contra la Timişoara. Vrem să-l împrumutăm cel puţin 6 luni. Ar fi în primul rînd o lovitură pe plan sportiv, nu una de imagine. Contra e un om al casei, un jucător de grup", a spus boss-ul timişorenilor.

Directorul executiv al bănăţenilor, Gheorghe Chivorchian, ţine permanent legătura cu fundaşul lui Getafe, care este pregătit să revină în România. "Cu Cosmin sînt mereu discuţii. Nu neg faptul că vorbim des la telefon. I-am spus să se decidă, iar de restul lucrurilor ne ocupăm noi. Primul pas pe care trebuie să-l facă este să se urce în avion. Mi-a spus că acum îşi doreşte foarte mult să vină. Ne-ar ajuta enorm un jucător cu experienţa sa", a menţionat Chivorchian. "Guriţă" a evoluat ultima dată la Poli în sezonul 2004-2005.

23 minute a strîns Contra în acest sezon de Primera Division în 3 partide jucate pentru Getafe

182 meciuri a adunat Contra în Primera Division, în 8 sezoane, la 3 echipe, Alaves, Atletico Madrid şi Getafe 

72 meciuri şi 7 goluri are "Guriţă" la echipa naţională

Bonfim mijlocaş
Dacă Marian Iancu va reuşi să-l aducă pe Contra la Timişoara în această iarnă, titularul postului de fundaş dreapta, brazilianul Eder Bonfim, va urca în linia de mijloc. "Bonfim şi Contra nu se vor călca în picioare. Bonfim a mai jucat mijlocaş dreapta, aşa că nu ar fi nici o problemă", a afirmat patronul lui Poli.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.