Liga 1

Stromajer: "Vreau să încep returul cu gol"

Articol de Cosmin Brujan  —  joi, 07 ianuarie 2010

 

Atacantul sloven Jaka Stromajer îşi propune în retur să rupă plasele porţilor adversarilor, după ce în prima parte a campionatului a reuşit un singur gor în 17 partide jucate. „În 2010 vreau sănătate şi să am succes cu Pandurii. Îmi doresc să înscriu cît mai multe gouri, să am succes cu echipa şi să reuşim să acumulăm măcar tot atîtea puncte cîte am strîns şi în tur", a dezvăluit Stromajer, care a învăţat limba română perfect după doi ani petrecuţi în România. 

„Îmi pare rău că s-a terminat turul atunci cînd am marcat, dar spre să continuu retur cu goluri. Nu ştiu de ce n-am reuşit să înscriu mai mult, însă nu vreau să mă mai gîndesc la asta. Privesc în viitor şi sper să îmi îmbunătăţesc jocul şi să devin mai eficient. Aş vrea să începem cu un gol în prima etapă”, a adăugat vârful oltenilor.

Stromajer nu se teme că în retur va avea concurenţă mai mare în avanposturi, mai ales că Liviu Ciobotariu vrea să schimbe sistemul de joc. „Concurenţa este bună, fiindcă te trage să lucrezi mai mult, să te gîndeşti la mai mult. Simt că avem nevoie de ajutor din partea tuturor din echipă. Nu e treaba mea cum vrea să joace antrenorul. Fiecare are sistemul lui de joc, noi jucătorii trebuie să acceptăm lucrul acesta. Bătălia va fi mai mare în atac! Antrenorul decide, deoarece el este responsabil de rezultate”, a comentat slovenul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.