Liga 1

Mugurel Buga e în Grecia şi negociază cu Xanthi Skoda!

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  joi, 07 ianuarie 2010

Visul lui Viorel Hizo de a-l aduce pe Mugurel Buga la Universitatea Cluj s-a năruit. După ce "Dulăul" şi-a dorit să facă cît mai repede mutarea lui Buga la echipa "şepcilor roşii", acesta a plecat în Grecia pentru o nouă rundă de negocieri cu grecii de Xanthi Skoda, locul 11 în campionatul elen.

Buga a jucat ultima sa partidă în tricoul Rapidului în meciul cu Gloria Bistriţa, contractul său expirînd la 1 ianuarie. Şefii din Giuleşti i-ar fi putut prelungi automat înţelegerea din contract cu încă un sezon, însă aceştia nu au dorit.

Astfel, cel mai bun marcator al Rapidului în Cupa UEFA cu 14 reuşite are şanse mari să semneze cu noua sa formaţia. Aceştia au mai negociat cu grecii de la Skoda şi în luna decembrie, dar atunci nu s-au înţeles asupra contractului. Buga ar urma să primească în jur de 180.000 de euro pe sezon.

Jucătorul mai are oferte din Azerbadjan, dar şi din Liga 1, în vreme ce George Copos îi promisese antrenorului Nicolae Manea că-l va păstra pe atacantul de 32 de ani.

"Mugurel Buga s-ar putea să rămînă la Rapid. A fost una dintre condiţiile pe care domnul Copos le-a acceptat în momentul în care am decis să rămîn antrenorul echipei şi în retur!", a spus Manea pe finalul anului trecut.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.