Campionate

Chelsea merge cu trenul la meciul cu Hull City!

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În premieră în istoria recentă, Chelsea va fi nevoită să ajungă cu trenul la meciul de mîine, de la 16:45, la Hull City! Carlo Ancelotti şi jucătorii săi au mari probleme din cauza condiţiilor atmosferice, antrenîndu-se cu dificultate în cantonamentul de la Cobham şi nu vor putea face deplasarea cu alt mijloc de transport, pentru că riscă să rămînă blocaţi pe drum.

 Jucătorii au făcut chiar haz de necaz ieri, bătîndu-se cu zăpadă pe terenurile de pregătire aproape impracticabile (foto: Joe Cole, chelseafc.com). "Nu am mai fost niciodată cu trenul la un meci de cînd sînt la Chelsea, va fi o premieră", a menţionat fundaşul brazilian Juliano Belletti, aflat sub contract cu formaţia din Londra de 3 ani.



O altă problemă o constituie desfăşurarea partidelor pe astfel de terenuri, cei de la Liverpool făcînd deja o cerere la Federaţia engleză să fie amînat meciul cu Tottenham, care era programat duminică, de la ora 20:00. "Din motive de sănătate şi siguranţă, e mai bine să procedăm aşa", a explicat managerul Rafa Benitez. În imaginea alăturată puteţi vedea cum arăta ieri cantonamentul lui Liverpool de la Melwood (sursa foto: twitter).

 

345 de km sînt între Londra şi Kingston upon Hull, oraşul unde joacă Hull City

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.