Liga 1

Modelul Copos

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Becali îl copiază pe patronul Rapidului: va reduce cu 50 % personalul de la Centrul de copii şi juniori, iar din 12 grupe vor rămîne maximum 6

Şi copiii suferă de pe urma crizei financiare care a lovit în plin fotbalul! Centrul juvenil al Stelei e în pragul unei restructurări masive, din ordinul lui Gigi Becali. El a decis să rămînă doar 6 grupe de copii şi juniori, faţă de 12, cîte sînt acum! George Copos a făcut o mişcare similară în urmă cu aproape un an, reducînd numărul antrenorilor de la 12 la 5.

Regulamentul spune că un club de primă divizie e obligat să aibă minimum 5 grupe de copii pentru a primi licenţa.

"Normal că am redus tot la grupele de copii şi juniori, nu mai au nevoie de atîţia oameni şi de atîţia bani. Înainte le dădeam cîte 100.000 de euro pentru nişte copii de şapte ani şi nici nu ştiu ce făceau cu banii ăia. Gata, e criză şi trebuie să înţeleagă toată lumea! De-acum le voi da cel mult 50.000 de euro pe lună pentru tot ce au nevoie", a declarat Becali.

Printre numele  grele care antrenează în acest moment la "juniorii" Stelei se regăsesc Lajos Sătmăreanu, Vasile Aelenei, Ştefan Sameş, Gheorghe Gigel, Ion Toma.

Ultimii 5 jucători crescuţi în Ghencea şi promovaţi la echipa mare
- George Ogăraru
- Sorin Paraschiv
- Marian Aliuţă
- Alexandru Piţurcă
- Cătălin Munteanu

260 de jucători sînt legitimaţi la Centrul de copii şi juniori al Stelei

"Cine nu înţelege că e un an greu şi e criză în ţară să fie sănătos! Sînt foarte multe grupe şi trebuie să mai tăiem din ele"
Gigi Becali, patron Steaua

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.