Liga 1

"Piţi jr. şi un stoper"

Alexandru Piţurcă, Piţurcă, Universitatea Craiova

Articol de Alexandru Răducanu  —  duminică, 10 ianuarie 2010

Mititelu spune că Ştiinţa are în plan două achiziţii şi a confirmat despărţirile de Mitchell, Rose şi Şoavă

Adrian Mititelu a dezvăluit mişcările de trupe ce vor avea loc la Universitatea în următoarele zile. În primul rînd, patronul oltean vrea să întărească echipa cu un fundaş central şi un atacant: "La recomandarea lui Wotte, vom cumpăra un stoper. Nu sîrbul acela, Dragovici, ci un olandez experimentat. În atac îl vom aduce pe Alex Piţurcă, cred că e suficient".

La plecări, după căpitanul Dorel Stoica, alţi trei jucători sînt out de la Universitatea. Vîrful Vali Badea are acceptul să-şi caute echipă. "Rose şi-a manifestat dorinţa să plece şi-l vom lăsa. Cu Mitchell sîntem în litigiu, nici el nu va mai fi în retur la noi", a explicat Mititelu la televiziunea craioveană Oltenia 3TV.

Cu semnul întrebării figurează Wobay şi Şoavă. Leonezul e transferabil în schimbul a minimum 500.000 de euro, iar "Şoavă e liber să plece dacă nu acceptă diminuarea salariului, unul prea mare". Mijlocaşul de 31 de ani luat gratis de Ştiinţa iarna trecută are un contract de 250.000 de euro anual!


"Îmi trebuie încă un fundaş central la echipă. Caut în Olanda şi un secund, un antrenor de portari şi un fizioterapeut"
MARK WOTTE, antrenor U Craiova

"Dilevski şi Baird mi-au spus că vor să rămînă la noi. Florin Costea are şanse 50 la sută să plece, vom şti sigur pe 5 februarie"
ADRIAN MITITELU, patron U Craiova

"Luni vin la Craiova! În proporţie de 80 la sută cred că voi semna. Tata m-a felicitat pentru că am ales Universitatea"
ALEXANDRU PIŢURCĂ, atacant

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.