Liga 1

Ultimele noutăţi din Liga I

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 ianuarie 2010

Poli Iaşi. Grigoraş va lua 5 juniori de la echipa a doua în cantonamentul de la Poiana Braşov. "Buhuşi, Nică, Tofan, Bădic şi Caragea trebuie să profite de şansa asta", a spus antrenorul.

Poli Iaşi. Vicepreşedintele Pavel Hodea spune că a renunţat la mijlocaşul Mihai Pintilii: "Nu este liber de contract şi are o situaţie complicată. Nu vom face eforturi prea mari pentru un jucător din liga secundă".

Oţelul. Preşedintele Marius Stan: "Sper ca în 2010 să avem stabilitate financiară la echipă. Mai avem o lună întîrziere la contractele jucătorilor, dar vom încasa banii pentru Bourceanu şi cele din drepturile de televizare, la care se vor adăuga şi cei de la sponsorul nostru, ArcelorMittal".

Curtea de Argeş. Atacantul Bogdan Apostu (27 de ani) a semnat un contract pe doi ani. Fotbalistul a plătit 25.000 de euro pentru a-şi rezilia contractul cu formaţia ungară Diosgyor.

Pandurii. Mijlocaşul Stojan Vranjes (23 de ani, Borac Banja Luka) e aşteptat săptămîna viitoare la Tîrgu-Jiu. Gorjenii negociază şi pentru transferul fratelui său, Ognjen (20 de ani), fundaş dreapta la Steaua Roşie Belgrad şi în "naţionala" U 21 a Bosniei.

Urziceni. Ronny Levy va fi prezentat luni, cînd e programă reunirea. Israelianul a vizitat deja baza sportivă şi s-a declarat mulţumit de condiţii. În plus, Levy nu a solicitat încă întăriri.

Gaz Metan. Antrenorul Cristi Pustai testează un portar francez, Cedric Niflore (25 de ani), ultima dată în liga a treia din Hexagon, la Saint Jean. Tot în probe e şi mijlocaşul Marian Bănuţă (23 de ani, Ceahlăul).

AMICAL
Pandurii - Pandurii II    1-0
A marcat: C. Arsenie (67)
Pandurii: Stanca - Pleaşcă, M. Popa, Tătaru, I. Rada - Avramescu, Leandro, Vlăduţi, Gomez - Arsenie, Diego. Antrenor Liviu Ciobotariu. Au mai jucat: Livşit, Vulpe, Mohora.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.