Stranieri

Vezi rezumatul unui meci nebun, Inter - Siena 4-3! Sneijder i-a dedicat primul gol lui Chivu! "Întoarce-te repede, Cris!"

Cristi Chivu, Chivu, Inter

Articol de Florin Dincă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Căpitanul echipei Internazionale Milano, Javier Zanetti, i-a dedicat victoria din meciul de sâmbătă, cu Siena, scor 4-3, internaţionalului român Cristian Chivu, care a fost operat la cap în urma unei accidentări suferite în etapa a XVIII-a a campionatului Italiei.

"Sunt fericit că am învins şi îl felicit pe Samuel, care ne-a dăruit victoria in extremis. Cu toţii îi dedicăm această victorie lui Cristian Chivu. Îl aşteptăm, ne lipseşte", a spus Zanetti, informează site-ul oficial al clubului din Milano.

Potrivit cotidianului La Stampa, Wesley Sneijder şi Dejan Stankovici şi-au manifestat susţinerea faţă de Chivu printr-un mesaj scris pe tricou, pe care l-au arătat după ce olandezul a înscris un gol: "Torna presto Cris" (Revino rapid Cris).

Formaţia Internazionale Milano a câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 4-3, meciul susţinut în compania echipei Siena, în etapa a XIX-a a campionatului Italiei.

Fundaşul Cristian Chivu s-a accidentat la cap în meciul cu formaţia Chievo, disputat miercuri, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier. Internaţionalul român a fost scos de pe teren pe targă şi a fost înlocuit de Marco Materazzi, românul fiind transportat cu ambulanţa la spitalul din Verona. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale reuşite, ce a durat aproximativ două ore, pentru îndepărtarea unui hematom şi pentru refacerea unei fracturi din zona parietală dreaptă.

Sursa Mediafax

Zanetti după 4-3 cu Siena: "Îi dedicăm cu toţii victoria lui Cristian Chivu"

Meci nebun pe "Giuseppe Meaza" ieri seară. Internazionale Milano a învins cu scorul de 4-3 pe codaşa din Serie A, Siena, într-unul dintre cele mai frumoase meciuri ale sezonului.

Fără Cristi Chivu, abia operat după accidentarea suferită în meciul cu Chievo, dar cu Denis Alibec pe bancă, Interul a început slab partida cu Siena. Omul care oprit Steaua din drumul spre finala Cupei UEFA, Massimo Maccarone, a deschis scorul cu un şut fabulos de la peste 25 de metri în minutul 19.
Vezi rezumatul meciului Inter - Siena 4-3  (video)

PENTRU CHIVU
Bucuria echipei lui Paul Codrea nu a durat mult, Diego Milito egalînd cinci minute mai tîrziu. Minutul 35 a adus şi golul de 2-1 pentru Inter, iar lucrurile reintrau în normalitate. Sneijder a transformat impecabil o lovitură liberă şi a scos la iveală un tricou cu mesajul: "Întoarce-te repede, Cris!", pentru Cristi Chivu, coleg cu olandezul şi la Ajax.

Ekdal a egalat după doar 30 de secunde, profitînd de o serie de gafe din apărarea interistă. Acelaşi Maccarone a ieşit la rampă în minutul 64 cu o nouă execuţie de excepţie. Cînd totul părea pierdut, Sneijder a scos o nouă bijuterie, egalînd în minutul 88, iar Samuel a dat lovitura în prelungiri, marcînd golul victoriei.

Alibec a rămas pe bancă pînă la sfîrşitul meciul, în timp ce Paul Codrea a evoluat toate cele 90 de minute pentru Siena. Bogdan Lobonţ a evoluat şi el în cealaltă partidă a zilei pentru AS Roma, bifînd 79 de minute în faţa lui Chievo, intrînd pe teren după ce Doni fusese eliminat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.