Liga 1

Daminuţă: "Fac poze cu fularul lui Dinamo oriunde, chiar şi în Timişoara" ;)

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Noua achiziţie a dinamovistilor, Cristian Daminuţă, se arată încrezător într-un retur foarte bun pentru formaţia din Ştefan cel Mare şi spune că va trebui să muncească foarte mult pentru a-l putea înlocui pe Gabriel Tamaş în centrul defensivei alb-roşii.

"Băieţii m-au primit foarte bine, pe viitor sper să mă ajute să mă acomodez cît mai bine. Îmi propun să joc bine la Dinamo, să nu dezamăgesc pe nimeni din conducere, pe antrenori sau pe suporteri. Am prieteni la echipă  care s-au bucurat că am venit şi sper din tot sufletul că toţi colegii vor simţi la fel. Şi la Milano era o viaţă de noapte agitată, dar nu am avut nici o problemă, mă deranjează imaginea care mi se creează.

Vreau să fac tot posibilul pentru a o schimba prin jocuri foarte bune. Tamaş e un jucător de naţională, foarte bun, care acum evoluează în Anglia, eu mai am pînă să ajung acolo. Dacă voi juca bine, poate voi fi chemat la reprezentativă.

Dinamo m-a vrut de cînd aveam 14 ani, înainte de a semna cu Timişoara şi mă gîndeam că într-o zi voi ajunge aici. Mi-am dorit să ajung în Ştefan cel Mare, nu mi-e frică să fac poze nicăieri cu fularul noii mele echipe, nici măcar în Banat", a spus Daminuţă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.