Rugby

Premieră în Europa: Primul meci de rugby disponibil în format 3D!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Partida Anglia-Ţara Galilor din Turneul celor 6 naţiuni va fi primul meci ce poate fi vizionat 3D în Europa, oferindu-le spectatorilor din toată ţara şansa de a se simţi ca şi cum s-ar afla pe stadionu lTwickenham din Londra!

Sponsorul englezilor, O2, a anunţat că fanii pot vedea meciul la 40 de cinematografe de pe cuprinsul Regatului Unit, pe 6 februarie. Partida Anglia-Irlanda, de pe 27 februarie, va fi şi ea disponibila în format 3D.

"Asta demonstrează că rubgy-ul englez are o istorie bogată şi un viitor şi mai reuşit, cu evoluţii importante, cum ar fi posibilitatea de a viziona meciurile 3D. Sper ca fanii să umple cinematografele din toată ţara şi să susţină echipa pentru a marca acest moment", spune Paul Vaughan, directorul de operaţiuni al Federaţiei de Rugby.

Cinematografia 3D traversează un moment bun încă de anul trecut, cînd "Avatar", al lui James Cameron, a dat peste cap încasările. Din 10 filme importante lansate în 3D anul trecut, patru au fost în top 10 al celor mai profitabile.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.