Liga 1

Ioan Becali: "Fără mine, nu prindeţi Europa!"

Dinamo

Articol de Adrian Florea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Pentru a-şi menţine influenţa în Ştefan cel Mare, Ioan Becali a trecut la ameninţări

Ioan Becali nu-l vrea înapoi la Dinamo pe Ioan Andone. Şi nici pe Gigi Neţoiu, dacă acesta îl susţine pe antrenorul de 49 de ani. Fostul preşedinte executiv al clubului din perioada iulie 2005 - februarie 2006 chiar i-a ameninţat, prin intermediari, pe cei din Ştefan cel Mare. Surse din club spun că Giovanni a fost vehement: "Dacă nu mă ascultaţi, o să fac tot posibilul să nu prindeţi deloc cupele europene în acest an! Şi atunci, adio bani şi expunere! Aveţi antrenor, îl aveţi pe Dinu care e tobă de carte, aveţi jucători cît pentru două echipe, ce vă mai trebuie Andone?!".

"Fălcosul" nu este în graţiile lui Giovanni de mai mulţi ani, după ce a încercat să-l "dribleze" pe impresar în tranzacţiile cu jucători pe la echipele pe unde a fost.

"Nu mă mai interesează scandalurile, ei se ceartă, ei se împacă... Eu sînt lup singuratic, sînt ocupat şi cu făcutul banilor, altfel din ce să trăiască Dinamo?!"
Vasile Turcu, acţionar Dinamo

"Andone? Noi avem antrenor. Eu sînt convins că Ţălnar e bun, va face treabă, jucătorii trebuie să asculte comenzile lui"
Vasile Turcu, acţionar Dinamo

Vine la discuţii
Badea îl aşteaptă pe Andone în acest weekend pentru a discuta despre revenirea acestuia în staff-ul tehnic al lui Dinamo. Ca şef, din postura de manager general, iar Ţălnar să rămînă antrenor principal. Ando ar fi trebuit să ajungă azi la Bucureşti, dar mai are cîteva probleme personale de rezolvat la Hunedoara şi a anunţat că va fi prezent în Capitală la finalul săptămînii.

Bărcăuan, la mijloc
Becali şi Badea au spus că nu ştiu nimic despre transferul lui Cosmin Bărcăuan, 31 de ani, la Dinamo. Neţoiu confirmă că el şi Borcea l-au propus, însă fundaşul încă nu a apărut la antrenamente. Se teme să vină pentru a nu se interpreta că este "omul Comandantului" în echipă. În mod normal, ar trebui să plece vineri în cantonament. "Eu nu m-am autopropus niciodată, îmi văd de treaba mea", a zis ieri jucătorul, aflat încă la Salonic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.