Nationala

Unde se joacă amicalul cu Israel?

Articol de George Ştucan  —  miercuri, 13 ianuarie 2010

Răzvan Lucescu şi elevii săi au de ales între Timişoara, Cluj şi Craiova ca loc de disputare al primului joc din 2010, cu Israel (3 martie). Bucureştiul nu intră în calculele selecţionerului.

Federalii aşteaptă rezultatul alegerilor din 25 ianuarie pentru a stabili oraşul gazdă pentru meciul cu Israel. “Vom lua o decizie la finalul lunii ianuarie şi vom alege dintre Timişoara, Cluj, Craiova. Echipa naţională trebuie să joace în provincie, e echipa tuturor!”, a declarat Răzvan Lucescu.

Conducătorii echipelor din cele trei oraşe îi aşteaptă pe «tricolori». “E bine că Răzvan s-a gîndit la varianta Timişoara, avem un stadion acreditat şi pentru Liga Campionilor, aşa că îi aşteptăm pe băieţi. Nu ştiu cît de căutată mai este «naţionala», eu ştiu doar că atunci cînd a jucat aici, stadionul a fost plin”, a spus preşedintele lui Poli Timişoara, Gheorghe Chivorchian.

Avantajul încălzirii gazonului
Iuliu Mureşan, preşedintele lui CFR Cluj, mizează pe dotările arenei pentru a atrage “naţionala” în Gruia: “Îi aşteptăm pe «tricolori» la Cluj. Chiar am vorbit zilele trecute cu Ionuţ Lupescu şi i-am spus să nu-şi facă probleme legate de gazon. Sîntem avantajaţi pentru că avem instalaţie de încălzire. Echipa naţională este cerută de suporteri în provincie, noi o primim cu drag”.

Lucian Mitu, vicepreşedintele U Craiova, apelează la sentimente: “Craiova este un templu al fotbalului, aşa că aşteptăm «naţionala» aici. La noi, fotbalul e ca o religie. Cu siguranţă stadionul va fi plin. Să vă reamintesc că la antrenamentul dinaintea partidei cu Bosnia au fost 15.000 de oameni în tribună?!”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.