Campionate

"Discut mai întîi cu Bayern"

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Internaţionalul francez Franck Ribery a declarat revistei germane Sport Bild că n-a semnat nici un precontract cu Real Madrid, aşa cum au speculat, în repetate rînduri, ziarele spaniole Marca si As.

"Eu n-am nici o înţelegere cu Real. Primul partener de discuţie va fi actualul meu club, Bayern Munchen. Dacă nu voi ajunge la o înţelegere în privinţa prelungirii contractului, atunci voi lua în considerare şi alte oferte", a spus Ribery. El susţine că următoarea campanie de achiziţii a bavarezilor va cîntări greu în decizia sa: "Dacă Bayern va mai face transferuri de calitate, cum a fost cazul vara trecută cu Arjen Robben, atunci e foarte posibil să rămîn. Eu îmi doresc să evoluez la o echipă capabilă să cîştige Liga Campionilor".

Contractul lui Ribery cu Bayern e scadent în 2011, iar preşedintele clubului, Uli Hoeness, a declarat că va face tot ce e posibil să-l păstreze pe francez la Munchen. În caz contrar, solicită 60 de milioane de euro oricărui club interesat de serviciile jucătorului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.