Liga 1

Nuno Claro, Leao, Ruiz şi Galliasi sînt ceruţi de Alba Iulia! Primii doi refuză

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Oficialii formaţiei Unirea Alba Iulia negociază în aceste zile cu liderul CFR Cluj pentru împrumutul jucătorilor Nuno Claro, Andre Leao, Diego Ruiz şi Andre Galliasi, după ce gruparea din Gruia înaintase o listă cu şase nume.

Conducerea clujeană le-a transmis celor de la Unirea că e dispusă să se despartă de şase jucători, pe listă mai regăsindu-se Andrei Boroştean şi Dario Flores, însă antrenorul Adrian Falub i-a preferat doar pe cei patru.

Oficialii Unirii s-au aflat marţi la Cluj pentru a-i convinge pe Nuno Claro şi Andre Leao să semneze până în vară, dar au fost refuzaţi, astfel că negocierile vor continua în cursul acestei săptămâni.

În schimb, brazilianul Andre Galliasi şi argentinianul Diego Ruiz, care în prima parte a campionatului au fost împrumutaţi în Turcia, la Kasimpaşa, şi-au dat acordul pentru a evolua pentru gruparea din Alba Iulia.

"Discuţiile cu CFR Cluj reprezină o prioritate pentru noi în prezent. Suntem pe mai multe piste, căutăm să facem 3-4 transferuri până la turneul din Antalya, vizăm mai mulţi jucători", a spus preşedintele Marian Sarmeş.

NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.