Liga 1

Argăseală: "Am renunţat la Ouon!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 13 ianuarie 2010

Preşedintele Stelei spune că Steaua nu îl mai doreşte pe fundaşul lui AEL Limassol din cauza preţului prohibitiv pe care l-au fixat ciprioţii.

"Dacă Sorin Ghionea îşi găseşte echipă, pleacă. Am vorbit azi cu el pentru că presa ne pune în gardă şi trebuie să verificăm din oră în oră, iar el mi-a zis că nu i-a propus nimeni nimic încă. Dacă va fi ceva, ne va anunţa şi va pleca.

Discuţia cu Sorin a fost că ar fi bine să rămînă măcar pînă cînd vom completa linia de fund a echipei. El a zis că e alături de noi, dar mai devreme sau mai tîrziu tot se va găsi un fundaş şi nu ştie dacă aceste momente vor coincide. El nu vrea să facă rău Stelei, ci vrea să vină acel fundaş şi să plece. Noi mizăm că vom avea acel apărător săptămîna aceasta, dar presa a dat peste cap transferul lui Ouon (foto dreapta), discuţiile au derapat şi am renunţat la această pistă. Ne-au cerut 1 milion, apoi au scăzut la 800.000, dar este inacceptabil ca un jucător să fie evaluat la un preţ şi, după ce îşi exprimă Steaua interesul, să speculeze", a zis Argăseală la sportro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.