Campionate

Şocat de evenimente, Adebayor a purtat tricoul lui Arsenal fără să-şi dea seama!

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Atacantul lui Manchester City, Emmanuel Adebayor, a dat un interviu purtînd tricoul fostei sale echipe, Arsenal, gest ce a creat rumoare în lumea fotbalului, dar şi în mass-media, mai multe ziare înaintînd varianta că vîrful togolez ar putea reveni pe Emirates!

Adebayor a confirmat veridicitatea imaginilor şi a explicat de ce a purtat tricoul "tunarilor". "Am realizat la mult timp după aceea că aveam tricoul lui Arsenal. Eram la graniţa cu Angola, ne-am lăsat toate bagajele în autobuz şi am fugit. Nu aveam ce să port, aşa că am rugat pe cineva să-mi dea un tricou şi mi l-a dat pe acela. Nici nu mi-am dat seama ce am pe mine! Ieri, cînd am mers în camera să dorm, am greşit camera, eram foarte confuz. Toţi sîntem de fapt, după tot ce s-a întîmplat. Nici nu ştim ce facem", a povestit Adebayor.

Jucătorul de 25 de ani a adăugat că el şi colegii săi sînt în stare de şoc după evenimentele petrecute în enclava Cabinda, cînd au fost atacaţi şi s-au tras numeroase focuri de armă asupra naţionalei statului Togo: "Transpir într-una, tremur, nu pot mînca, pierd în greutate. E foarte dificil pentru toţi. Va mai dura pînă cînd voi putea reveni pe gazon. Şefii şi colegii de la Manchester City mă înţeleg şi asta e cel mai important. Ei ştiu că am nevoie de timp să-mi revin. Ofiţerul meu de presă a murit în mîinile mele, e cea mai terifiantă  imagine pe care am văzut-o în viaţa mea".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.