Campionate

Torres e încîntat de venirea lui Maxi Rodriguez la Liverpool

Articol de Ioana Mihalcea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Argentinianul Maxi Rodriguez a semnat azi un contract pe trei ani şi jumătate cu Liverpool unde va purta tricoul cu numărul 17. Internaţionalul a venit gratis de la Atletico Madrid.

Cel mai încîntat de această mutare este spaniolul Fernando Torres, care a fost coleg doi ani cu Rodriguez pe Vicente Calderon: "Are o mentalitate de învingător, la fel ca orice jucători argentinian. Ne are aici pe Mascherano şi pe mine ca prietenii lui, aşa că nu va avea probleme în a se adapta. Bineinţeles, mă poate ajuta şi el pe mine să înscriu goluri. Asta e una dintre marile lui calităţi, dă multe pase decisive.

Ne va fi foarte util, am jucat cu el doi ani la Atletico şi este un fotbalist foarte bun. Un jucător de echipă. Am vorbit cu el în fiecare lună de cînd am plecat de la Madrid şi avem o relaţie foarte bună. I
-am zis mereu cît de mare este clubul Liverpool şi cît de mult mi-ar plăcea să jucăm din nou împreună. Îi place aici, adoră clubul, mentalitatea, istoria. Sînt sigur că e foarte fericit să joace la noi. Nu am nici o îndoială că se va adapta imediat la fotbalul englez, e un jucător de naţională care a jucat la Cupe Mondiale şi Sud-Americane, ştie totul despre fotbalul de înalt nivel".

sursa: liverpoolfc.tv

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.