Liga 1

Unirea Alba Iulia a ajuns la un acord cu Standard Liege pentru transferul lui Gheorghe Grozav

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Preşedinte CA al formaţiei Unirea Alba Iulia, Marian Sarmeş, a declarat, joi, că oficialii grupării Standard Liege au acceptat condiţiile financiare pentru transferul lui Gheorghe Grozav, iar în zilele următoare se vor semna actele.

"Suntem pe ultima sută de metri a efectuării transferului, am stabilit detaliile. Din punct de vedere al clubului nu există probleme. În cursul săptămânii viitoare sunt aşteptaţi în România reprezentanţii belgieni pentru a parafa tranzacţia. Gheorghe Grozav are un potenţial deosebit, poate creşte şi în viitor. Unirea va mai câştiga bani în cazul în care Standard îl va vinde la o altă grupare", a spus Marian Sarmeş.

Preşedintele executiv al grupării Unirea Alba Iulia, Nicolae Lupu, s-a referit la rândul său la transferul lui Gheorghe Grozav: "Este o mutare ce ne permite să supravieţuim în retur, dar mai trebuie să aşteptăm câteva zile până parafăm documentele".

Gruparea Standard Liege a acceptat cererea Unirii Alba Iulia, care a solicitat 350.000 euro şi un procent de 15 la sută dintr-un ulterior transfer (n.r. suma rezultată din acest procent nu trebuie să fie mai mică de 400.000 euro)".

Gheorghe Grozav s-a antrenat în vară cu Standard Liege, formaţie pentru care a jucat şi într-un meci amical, dar în cele din urmă a preferat să se întoarcă la Alba Iulia pentru a debuta în Liga I, acolo unde a evoluat în 16 partide şi a marcat două goluri.

Sursa: NewsIn

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.