Stranieri

Alin Stoica a fost ameninţat de prietenul lui Mutu

Alin Stoica, Stoica, Novi Sad

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alin Stoica l-a minţit pe patronul echipei din Novi Sad, Ratko Buturovici: i-a zis că pleacă la tratament în Belgia, dar a nimerit într-un scandal la Bucureşti

Alin Stoica a intrat în conflict cu Ratko Buturovici, patronul Vojvodinei Novi Sad, omul la a cărui petrecere s-a refugiat Mutu după acel 0-5 de la Belgrad. Fotbalistul de 30 de ani, sub contract cu clubul celui supranumit Bata Kankan, e accidentat şi le-a cerut oficialilor permisiunea de a pleca la tratament în Belgia.

A ales însă să vină la Bucureşti, unde, în urmă cu cîteva zile, a fost implicat într-un scandal într-unul dintre cluburile de fiţe ale Capitalei, împreună cu dinamovistul Adrian Cristea.

Amicul lui Mutu
Vestea a ajuns şi la urechile lui Buturovici, un personaj cunoscut pentru legăturile sale cu lumea interlopă. Acesta i-a transmis mijlocaşului că va fi amendat drastic şi că este ultima oară cînd trece cu vederea peste faptul că a fost minţit. Mai ales că nici evoluţiile lui Stoica la Vojvodina n-au fost strălucite, românul fiind desemnat dezamăgirea anului 2009 de presa plavă.

"Sînt în Belgia, la recuperare! Nu am avut nici un conflict cu patronul, eu trag tare pentru că vreau să revin cît mai curînd pe teren"
Alin Stoica, mijlocaş Vojvodina Novi Sadalei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.