Liga 1

Rapidiştii nu ştiu de cînd nu au mai luat bani » Goana după extrase

Articol de Alexandru Răducanu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Giuleştenii încearcă să ajungă la bănci pentru a vedea cînd le-au intrat ultima oară banii în cont, oficialii îi ţin ocupaţi la Pro Rapid

Reveniţi din vacanţă, alb-vişiniii au constatat că în conturile lor nu s-a produs nici o modificare şi se interesează care e data la care pot depune memorii pentru a deveni liberi de contract. Elevii lui Manea nu şi-au primit nici acum salariile pe luna noiembrie şi dacă pînă pe 30 ianuarie conducerea nu va plăti, toţi ar putea pleca gratis. Pentru a depune memoriu, fotbaliştii trebuie să aştepte 61 de zile de la scadenţă, iar data nu e aceeaşi pentru fiecare giuleştean.

Astfel, toţi alb-vişiniii, cu excepţia lui Lazăr care a luat 40.000 de euro înainte de Sărbători, aleargă zilele acestea pentru a afla cu exactitate ziua în care au încasat ultima oară bani. Jucătorii trebuie să se ducă la bancă pentru a cere extrasul de cont, însă nu pot ajunge din cauza antrenamentelor, cîte două pe zi. :)

Unii dintrei ei au apelat la impresari să-i ajute, dar numai cei ai căror agenţi au împuternicire legalizată pot cere extrasul în locul lor. De luni, situaţia se va complica şi mai tare, Manea transmiţîndu-le că timp de 10 zile nimeni nu va părăsi baza de pregătire de la Pro Rapid!


"La Rapid nu există nici o problemă cu banii. Pe 25 ianuarie să se ducă să-şi verifice conturile"
ION TABAN, preşedinte CA Rapid


200.000 de euro e suma salariilor lunare ale jucătorilor rapidişti

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.