Liga 1

Doi arbitri s-au bătut din cauza unei femei la stadionul din Craiova

Simona Barcău

Articol de Dan Udrea  —  sâmbătă, 16 ianuarie 2010

Din cauza unei femei, Sebastian Colţescu susţine că a fost agresat fizic de Eduard Constantinescu, după care a plecat acasă

Exact în ziua în care Ionuţ Lupescu a anunţat că e exclus ca în Liga I să mai fie aduşi arbitri străini, la Craiova a avut loc un scandal monstru între un arbitru de "A" şi unul din liga secundă.

Ce a aflat Gazeta

Sebastian Colţescu şi Eduard Constantinescu au fost protagoniştii unei dispute violente chiar la antrenamentul arbitrilor de la stadionul "Ion Oblemenco". Din cauza unei fete din Craiova, atleta Simona Barcău, Constantinescu l-a agresat pe Colţescu. Şi verbal, dar şi fizic, împingîndu-l şi punîndu-i mîna în gît. Totul de faţă cu aproape 30 de persoane, care au confirmat varianta GSP.

Varianta lui Colţescu

"Cînd am ajuns la stadion, Eduard Constantinescu m-a abordat direct. Mi-a zis că sînt o mizerie, m-a înjurat, după care a vrut să mă strîngă de gît. Mi-a lăsat urme şi zgîrieturi pe gît, dar nu e problemă, că acum e frig afară şi o să port helancă. Eu am fost un gentleman în timpul desfăşurării conflictului şi l-am lăsat să dea cu mine de maşini. :o Mi-a aruncat telefoanele pe jos, după care m-am ridicat, am sunat un prieten să vină să mă ia de acolo şi am plecat. Atît. Eduard Constantinescu va rămîne de aici înainte un simplu coleg şi nu mă cobor la nivelul lui".

Varianta lui Constantinescu

"N-am avut o agresiune fizică, doar dispută verbală. Colţescu, săracu', are probleme psihice, ba se aruncă de la etaj, ba îl bate cineva. De unde a plecat totul? După ce l-a părăsit şi nevasta şi toată lumea, plîngea că n-are şi el o fată cu care să stea noaptea acasă. I-am promis eu că-i găsesc una şi m-am ţinut de promisiune, i-am prezent-o pe Simona, dar a avut scandaluri şi cu ea, şi cu părinţii ei. S-a ajuns la situaţia să fiu acuzat că el s-ar fi despăţit de fată pentru că aş trăi eu cu ea, o nebunie!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.