Liga 1

Şi lui Kapetanos i s-a micşorat contractul! "Am acceptat pentru că vreau titlul!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Într-un interviu acordat presei din Grecia, Pantelis Kapetanos vorbeşte despre posibila sa plecare de la Steaua, insistă că vrea să rămînă în Ghencea cel puţin pînă la finalul stagiunii şi spune că a acceptat chiar şi o micşorare salarială în vară pentru a continua alături de roş-albaştri.

"Mi-a luat ceva timp să mă adaptez în România, era pentru prima oară cînd plecam să joc în altă ţară şi o perioadă de acomodare era firească. Asta mai ales avînd în vedere că am ajuns la Steaua cînd pregătirile începuseră deja şi a trebuit să trag tare pentru a recupera diferenţa faţă de coechipieri.

Acum mă gîndesc doar cum să fac să luăm titlul. Sînt la Steaua şi doar asta am în minte acum, vreau să rămîn aici cel puţin încă 6 luni. În vară mi s-a propus o micşorare salarială pe care am acceptat-o, mai am încă un an şi jumătate de contract cu echipa. Mă simt bine aici, lumea mă iubeşte şi, dacă voi înscrie cît mai multe goluri, am şansa să fiu chemat şi în echipa naţională", a comentat Kapetanos pentru Sportime.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.