Campionate

Sergio Sanchez are nevoie de operaţie » Pensionar la 23 de ani!

Sergio Sanchez, Sanchez, Sevilla

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fundaşul Sergio Sanchez suferă de anevrism congenital al aortei şi are nevoie de operaţie. Medicii cred că nu va mai juca niciodată

Alt tînăr fotbalist e obligat să spună adio fotbalului în Spania. După ce joi, De la Red a aflat că trebuie să se pensioneze la 24 de ani din cauza unei grave afecţiuni cardiace, ieri a venit rîndul lui Sergio Sanchez să primească o veste teribilă. Fundaşului lui FC Sevilla i s-a confirmat anevrismul aortei descoperit chiar pe 1 ianuarie şi medicii i-au recomandat să se opereze urgent dacă vrea să ducă o viaţă normală. Cît despre fotbal, verdictul este sumbru.

La doar 23 de ani, Sanchez are şanse infime să mai joace vreodată. Ultimele analize au descoperit că afecţiunea e congenitală, dar intervenţia chirugicală nu-i deloc complicată. "Dacă vrea să reintre după operaţie, riscă enorm. Există o dilataţie care îl face incompatibil cu sportul de performanţă", a declarat cardiologul Arturo Evangelista Masip pentru "Marca".

"Sergio e distrus moral, de aceea s-a izolat în mijlocul familiei", mărturisesc apropiaţii jucătorului spaniol. Sanchez s-a transferat în iulie de la Espanol pentru 4 milioane de euro, semnînd un contract pînă în vara lui 2014 cu andaluzii, pentru care a prins numai 6 meciuri.

PRECEDENT
Puerta a murit pe teren
Nu e primul jucător de la FC Sevilla cu probleme cardiace. Antonio Puerta a murit în teren pe 28 august 2007 din cauza unei aritmii cardiace, făcînd infarct în timpul partidei cu Getafe jucată cu 3 zile mai devreme. Mijlocaşul stînga nu împlinise încă 23 de ani! Încă o dramă s-a petrecut pe 8 august 2009. Tot un atac cardiac i-a fost fatal şi lui Daniel Jarque (26 de ani), căpitanul lui Espanol murind subit în camera de hotel, după un antrenament.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.