Liga 1

FOTO » Contestatarii l-au scos din minţi pe Borcea la petrecere

+5 Foto
Banner

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Înainte de startul petrecerii organizate de Cristi Borcea sîmbătă seară, în Poiana Braşov, 10 suporteri au venit pe ascuns în parcarea hotelului şi au agăţat pe garduri mesaje contra şefului dinamovist. Pe bannere scria "Gloriile clubului le îndepărtaţi, iar pe impresar îl idolatrizaţi!", "Aniversare fără valoare, invitaţi fără onoare, în timp ce clubul nostru moare" şi trivialităţi la adresa lui Borcea. Acesta s-a enervat rău cînd i s-a spus ce au făcut fanii şi a ordonat pază strictă pînă-n zori în împrejurimile stabilimentului.

Party cu absenţi de top
> Doar jumătate din cei 100 de invitaţi au mai venit sîmbătă la aniversarea lui Borcea. Mircea Sandu, Mutu, Lupescu, Ioan Becali şi Marius Vizer sînt doar cîţiva dintre care nu au ajuns.
> Cheful a început la ora 20:00 şi s-a terminat la 5:00, majoritatea invitaţilor plecînd dimineaţă.
> 15 bodyguarzi au păzit uşile pentru a se asigura că nimeni din presă nu are acces. Înăuntru a fost un singur fotograf, angajat special de Borcea.
> Meniul a fost luxos: nisetru, icre negre, viţei şi miei la proţap, purceluşi de lapte, fructe de mare, whiskey vechi de 40 de ani, şampanie de sute de euro sticla şi vinuri din cele mai scumpe. "A rămas cel puţin jumătate din mîncare şi băutură", a povestit un invitat.
> Senzaţia serii a reprezentat-o tortul de la miezul nopţii. Două cifre roş-albe uriaşe, 4 şi 0, din ciocolată.
> Dumitru Dragomir şi soţia au dansat pe muzică spaniolă, în aplauzele celorlalţi invitaţi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.