Campionate

REAL MADRID A PIERDUT 13 PUNCTE ÎN DEPLASARE » Slăbiciune regală

Real Madrid

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Galacticii au încasat la Bilbao, 0-1, a treia înfrîngere "afară". Alte două partide le-au încheiat remiză

Dacă Real Madrid are o slăbiciune în duelul său de la distanţă cu FC Barcelona, atunci aceasta o reprezintă deplasările. Sîmbătă seară, la Bilbao (0-1), a înregistrat al treilea eşec pe teren străin din acest campionat, după cele suferite la Sevilla şi pe Camp Nou. Alte două partide, susţinute la Gijon şi la Pamplona, le-a încheiat la egalitate: 0-0.

De partea cealaltă a balanţei atîrnă 6 puncte, aduse de la Valencia şi de pe "Vicente Calderon, din derby-ul cu Atletico.  "Aceste victorii au fost însă mai degrabă rodul hazardului şi nu atenuează cîtuşi de puţin senzaţia că deplasările reprezintă călcîiul lui Ahile la Real", a punctat cotidianul Marca.

La Bilbao, cel puţin, madrilenii au fost urmăriţi şi de ghinion. Conduşi încă din minutul 3 pe tabelă, oamenii lui Manuel Pellegrini s-au instalat cu toată artileria grea în jumătatea adversă: 29 de şuturi la poartă, dintre care 13 cadrate, şi-o bară. Numai Cristiano Ronaldo l-a încercat pe Iraizoz în 10 rînduri. Degeaba. Eroul bascilor a închis poarta, fiind felcitat de coechipierii care-l au în echipă la "Liga Fantastică".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.