Stranieri

Petrescu i-a trecut pe ruşi la duşuri la 0 grade!

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Noul antrenor al lui Kuban a instituit un regim militar la ruşi. Cea mai dură probă l-a care şi-a supus elevii a fost o şedinţă de pregătire de două ore pe o ploaie torenţială foarte rece.

 

După teribila încercare, Dan Petrescu a împărţit lotul echipei din Krasnodar în două, jucătorii vechi separat de cei noi veniţi şi cei aflaţi în probe. Ziariştii de la Komsomolskaia Pravda au fost impresionaţi de stilul tehnicianului român, care, "spre deosebire de predecesorii săi, se ocupă personal de pregătirea fizică şi a introdus o discplină de fier".

 

 Petrescu a mărturisit că ia deja lecţii de limba rusă, după ce i-a fost prezentat un ghid ruso-român de conversaţie: "Ştiu cîteva expresii, dar nu sînt pregătit să le rostesc şi nu mă descurc. Promit să vă dau curînd primul interviu în exclusivitate în limba rusă".

 

"Bursucul" şi-a propus să fie excepţia de la regulă la Kuban, care schimbă foarte des antrenorii. Echipa din Krasnodar a ajuns la Belek, în Turcia, unde face un stagiu de două săptămîni, cu 4 partide amicale, între care unul cu Unirea Alba Iulia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.