Liga 1

Jelev se integrează în grup şi inspiră siguranţă

Jivko Jelev, Jelev, Steaua

Articol de Alex Nicodim (foto), Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jelev i-a speriat pe stelişti cu forţa lui. Doar Kapetanos are curaj să intre în clinciuri cu stoperul adus de la Galaţi

"Frate, ăsta e zid!". Aşa reacţionează steliştii cînd se ciocnesc de Jivko Jelev. Bulgarul de 30 de ani şi-a înspăimîntat colegii la jocurile-şcoală pe care le-a prins de cînd a venit în Ghencea. E puternic şi intră tare la fiecare duel pentru minge. "Se vede că e determinat, că vrea să impresioneze", cred roş-albaştrii.

Singurul fotbalist din lot care se încumetă să-i răspundă lui Jivko e Kapetanos. Atacantul e la fel de tare şi de agresiv. La antrenamentul de ieri au ieşit scîntei cînd s-au întîlnit grecul şi bulgarul. Steliştii zic că "Jelev e ca un zid, rişti să te accidentezi dacă te loveşti de el. Chiar dacă nu e foarte înalt, are o forţă ieşită din comun".

Ex-gălăţeanul e singurul străin, dintre cei aduşi în Ghencea în ultimii ani, care nu a avut nevoie de timp pentru adaptare. Arată deja integrat în grup, e comunicativ, ajutat şi de faptul că vorbeşte limba română foarte bine. În plus, e deja de doi ani şi jumătate în Liga I şi îi cunoştea pe majoritatea fotbaliştilor Stelei încă dinainte să-i aibă colegi.


"Jivko este un jucător foarte, foarte bun. Eu am fost coechipier cu el la Galaţi şi spun că este o achiziţie excelentă"
Janos Szekely, mijlocaş Steaua

8 "galbene" în 24 de meciuri disputate a încasat Jelev în anul 2009

Ieri au fost la shopping
Roş-albaştrii au avut ieri programată o singură şedinţă de pregătirea. Mihai Stoichiţă a decis să-i lase liberi după amiază pe elevii săi, iar Ghionea şi compania au fost într-un centru comercial din Antalya. "Ne-a cam alergat în ultimele zile şi de aceea a decis să ne lase şi pe noi liberi jumătate de zi", spun steliştii.

Vecini cu "minerii"
La baza Mardan, acolo unde roş-albaştrii efectuează zilnic şedinţele de pregătire, şi-a făcut apariţia de ieri şi echipa lui Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk. Ucrainienii au avut programată şedinţa de pregătire pe arena centrală, care are o capacitate de 20.000 de locuri, în acelaşi timp cu roş-albaştrii.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.