Campionate

Huntelaar vrea să plece de la Milan ca să prindă Mondialul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marți, 19 ianuarie 2010

Atacantul de 26 de ani a venit în vară de la Real Madrid, după ce pierduse lupta pentru un post de titular, însă mutarea la Milano nu a fost atît de bună pe cît spera, înscriind doar trei goluri pînă acum, două dintre ele într-un sigur meci, cu Catania.

Jucătorul olandez ar vrea să schimbe din nou echipa, pentru că îşi doreşte să joace mai mult şi ar accepta chiar şi un împrumut. "Mă gîndesc să plec. Cînd am vorbit cu şefii clubului, mi-au zis să am răbdare pentru că ei au încredere în mine. Am jucat cîteva minute, dar vreau mai mult. E important pentru mine să evoluez constant pentru că vine Mondialul şi managerul naţionalei mi-a zis că nu poate să mă cheme dacă nu joc Totuşi, nu se întîmplă asta. Aş vrea să rămîn într-un campionat puternic pentru a demonstra că am valoare de Milan, eventual să plec împrumut".

Presa engleză l-a dat deja ca o posibilă variantă pentru Arsenal, unde managerul Wenger are nevoie de oameni în avanposturi, van Persie şi Bendtner fiind accidentaţi pentru o perioadă mai lungă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.