Stranieri

Iordănescu: "Este o satisfacţie să fiu cel mai bine plasat antrenor român din lume"

Articol de Cristian Otopeanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Fostul antrenor şi selecţioner Anghel Iordănescu (59 de ani) a comentat în această dimineaţă, pentru gsp.ro, clasarea pe locul 65 din 130, depăşindu-i pe Mircea Lucescu (76) şi pe Victor Piţurcă (120), în topul tehnicienilor din 1996 până în prezent, publicat de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului.

"Personal, consider că cei mai buni antrenori români au fost regretatul Ştefan Covaci şi Emeric Ienei. Întotdeauna am crezut că avem antrenori buni şi nu vreau să omit pe cineva", a declarat Iordănescu pentru gsp.ro.

Apoi a detaliat: "Începând de la Braun Bogdan şi Gică Popescu şi venind în zilele noastre, la Loţi Boloni şi la Mircea Lucescu, noi am avut o şcoală de antrenori foarte bună".

"Este însă un motiv de satisfacţie pentru mine să fiu plasat în această poziţie, ţinând cont că de 5 ani nu mai sunt în circuitul antrenorilor. Probabil a contat ceea ce am realizat eu de-a lungul carierei, atât pe plan intern, cât şi pe plan internaţional", a mai subliniat Anghel Iordănescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.