Liga 1

"Nu furăm istoria clubului FC Argeş dacă jucăm la Piteşti"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Conducerea echipei Internaţional Curtea de Argeş a dorit să facă o serie de precizări despre acordul cu Primăria Piteşti de a evolua în returul campionatului pe stadionul "Nicolae Dobrin", pe care îşi dispută meciurile eformaţia din Liga a II-a FC Argeş., 

''Respectam clubul FC Argeş, iar faptul că o sa disputam partidele oficiale  nu înseamnă ca îi furăm istoria. Ţinem să precizăm încă de la început faptul că este vorba doar de jocurile oficiale şi un singur antrenament tehnico-tactic, pentru că avem alte locaţii pentru întreg ciclul de pregătire săptămînal. Cînd terenurile vor fi impracticabile, vom inchiria contra cost  sinteticul din cadrul complexului Nicolae Dobrin.

De asemenea copiii şi juniorii se pregatesc fără probleme la Curtea de Argeş, nu s-a pus problema prezenţei acestora în complexul Nicolae Dobrin. La Curtea de Argeş se află în desfăşurare cel mai important proiect care include o baza de antrenament cu 4 terenuri de dimensiuni normale, cu hotel şi alte facilităţi. De altfel, aceasta va fi cantonamentul echipei noastre începînd chiar din acest an.

Jucăm la Piteşti un an sau doi, pînă la finalizarea stadionului din Curtea de Argeş şi ne-am bucura dacă am oferi un spectacol de calitate unui public cunoscător şi pretenţios", au scris argeşenii într-un comunicat de opresă.

Reacţia oferită de cei de la Internaţional vine după ce Andrei Penescu a criticat decizia Primăriei de a închiria stadionul "Nicolae Dobrin" celor de la Curtea de Argeş. 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.