Campionate

Fabbiani, propus la penultima clasată din Argentina

Cristian Fabbiani, Fabbiani

Articol de Viorel Crăciun  —  vineri, 22 ianuarie 2010

Preşedintele clubului Huracan, Charles Babington, a recunoscut că există un interes pentru atacantul Cristian Fabbiani, care a fost propus de către reprezentantul său.

Supranumită "El Globo", formaţia care ocupă locul 19 în Apertura, doreşte să transfere urgentun atacant central a cărui carte verde să fie eliberată cît mai rapid.

Charles Babington a confirmat faptul că fostul jucător al lui CFR-ului a fost propus de către impresarul său, Luciano Duthu: "Un manager de la Huracan este prieten apropiat al agentului jucătorului şi ne-a oferit această posibilitate ca Fabbiani să vină la club, propunere pe care noi o analizăm. Ne gîndim în primul rînd dacă avem nevoie de Fabbiani, iar în cazul în care ne-ar fi de folos, vom evalua şi latura economică.

Este o propunere concretă, pentru că vine din partea unui reprezentant de-al lui. Cred că mîine pot apărea noutăţi în privinţa transferului lui", a mai spus Babington.

În vîrstă de 26 de ani, argentinianul a fost împrumutat de CFR Cluj, echipă pentru care a marcat 11 goluri în 29 de meciuri, în Argentina, mai întîi la Newell's Old Boys, apoi la River Plate. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.