Campionate

Chiar s-a cuminţit Cristiano Ronaldo?

Cristiano Ronaldo, Ronaldo, Real Madrid

Articol de Constantin Popescu  —  sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Deşi n-a mai apărut în rubricile mondene, Ronaldo participă doar la luxoase petreceri private, organizate foarte discret

De cînd a ajuns la Real, Cristiano Ronaldo a dispărut din rubricile mondene. Nimeni nu l-a văzut în vreo discotecă, nici în alte locuri publice. Părea că, o dată cu trecerea de la Manchester la Madrid, a renunţat la viaţa nocturnă. Devenise un băiat de casă, cu program strict şi culcarea neapărat înainte de ora 24:00. Doar aşa cerea preşedintele Florentino Perez.

Dar s-a cuminţit, într-adevăr, Ronaldo? Publicaţia "El Confidencial" suţine că nu. Atacantul portughez ar continua să aibă o viaţă de noapte agitată, însă foarte bine protejată. El ar fi intrat într-un circuit de VIP-uri cu un loc special de petrecere. Este vorba de un fost castel, transformat într-o clădire modernă de lux, în zona rezidenţială Mirasierra, din nordul Madridului. Acolo se organizează constant fieste private, cu toţi invitaţii atent selectaţi într-o discreţie reciprocă absolută.

Cristiano ar fi fost văzut intrînd în acel castel de două ori numai în 2010. Şi nu singur, ci însoţit de măcar un coleg, cum ar fi brazilianul Marcelo. Preluaţi rapid de dansatoare profesioniste, ei ar fi urcat de fiecare dată la etaj, unde un separeu uriaş le-a stat la dispoziţie cu mîncare, băutură, muzică şi ring de dans.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.