Liga 1

Scandal pe banderolă în Ghencea! Petre Marin este dorit căpitan de jucători, Gigi vrea să scape de el

Petre Marin, Marin, Steaua

Articol de Alex Nicodim (foto), Răzvan Rotaru  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Jucătorii Stelei vor ca Petre Marin să fie căpitanul echipei după plecarea lui Ghionea, însă Becali exclude această variantă şi-l pune la zid pe fundaşul stînga

Cine îl înlocuieşte pe Ghionea în funcţia de căpitan? Jucătorii şi patronul Stelei nu cad de acord în privinţa asta, iar Petre Marin a picat la mijloc în preselecţia pentru banderolă. Gigi Becali a anunţat ieri de ce îl exclude pe "Jair" de pe lista potenţialilor căpitani: "Ce să facă el? Să le zică «Hai, veniţi aici, în apărare, să ne apărăm cu toţii!»? Mie îmi trebuie un mijlocaş căpitan, unul care să strige: «Cu toţii la atac, să spulberăm duşmanul!»".

"Îl trimit la Steaua II!"
Veteranul fundaş lateral, 36 de ani, nu doar că nu e privit ca un lider, dar a primit şi o ameninţare directă din partea lui Becali: "E posibil ca Petre să mai comenteze dacă-l pun căpitan pe Tănase sau pe Toja, dar cum comentează, cum îl trimit la echipa a doua! Oricum, prea mult timp nu mai are, că la vară îi expiră contractul şi pleacă".

Echipa insistă pentru el
Părerile fotbaliştilor sînt exact contrare celor pe care le-a exprimat proprietarul clubului: "Petrică e superbăiat şi nici nu se pune problema să ne gîndim la alt nume cînd vine vorba despre banderolă. E vechi aici şi are un caracter extraordinar, a fost permanent un model pentru fiecare jucător care a trecut pe la Steaua".

"Petre Marin e în topul celor mai experimentaţi jucători din România şi automat e indicat pentru a purta banderola"
Mihăiţă Pleşan, mijlocaş Steaua

16 ani au trecut de la debutul lui Petre Marin în Liga I, în tricoul Sportului Studenţesc

Petre Marin la Steaua:
- a venit în 2004, de la FC Naţional
- are două titluri de campion, în 2005 şi în 2006
- a jucat de 37 de ori pentru roş-albaştri în cupele europene
- în acest sezon din Liga I, a ratat doar două partide, ambele din cauza unor accidentări. În toate celelalte 15 a fost integralist

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.