Stranieri

Era s-o păţească rău » Atentat la "bijuteriile" lui Marica

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În meciul cu Freiburg, atacantul Stuttgartului a fost lovit tare în testicule, revenindu-şi greu. S-a răzbunat înscriind golul victoriei (1-0)

Desemnat de cotidianul Bild "omul meciului" SC Freiburg - VfB Stuttgart (0-1), disputat vineri seară în Bundesliga, Ciprian Marica a avut de suferit înainte de a înscrie golul victoriei oaspeţilor.

În minutul 25, într-un duel pentru balon, atacantul Stuttgartului a fost dezechilibrat şi a căzut chiar în calea adversarului său. Acesta nu l-a mai putut evita, călcîndu-l apăsat, cu crampoanele, pe testicule. "Tricolorul" s-a tăvălit de durere şi a avut nevoie de îngrijiri medicale înainte de a reveni în joc.

Apoi a venit dulcea răzbunare. Marica a jucat din ce în ce mai bine, iar în minutul 41 a fructificat pasa lui Pogrebniak pentru 1-0. Al doilea său gol în acest campionat şi al treilea al sezonului, cu acela înscris Unirii Urziceni în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

La Euro a ajuns la spital
Dacă, după lovitura primită vineri seară, Marica şi-a revenit în cele din urmă, la Euro 2008 a trecut prin momente critice. La unul dintre antrenamentele premergătoare confruntării cu Italia (1-1), el s-a dat cap în cap cu Marius Niculae şi a leşinat, trebuind să fie transportat la spital.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.