Campionate

"Nu cred că voi juca la Mondialul 2010"

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Michael Owen încearcă să se împace cu gîndul că nu intră în vederile selecţionerului Angliei, Fabio Capello, pentru turneul final din Africa de Sud.

 

"Anglia e mai importantă decît Michael Owen oricum. Mi-ar plăcea să joc pentru echipa reprezentativă şi să merg la Mondiale. Dar trebuie să accept că nu sînt în lotul actual", a spus atacantul lui Manchester United.

Owen a povestit că, la început, i-a fost greu să digere faptul că e omis sistemtatic de Capello: "M-am simţit nefericit, dezgustat. Apoi am crezut că selecţionerul are ceva cu mine. Şi dacă îmi mai băteam capul multă vreme, ajungeam să-mi spun ok, probabil că sînt un jucător de rahat dacă nu reuşesc să ajung la lot".

Autorul a 40 de goluri în 89 de meciuri în tricoul "naţionalei" Angliei, Owen s-a transferat în vară la Manchester United cu gîndul că va reveni în prim-plan. Dar managerul Alex Ferguson l-a introdus în teren mai mult din postura de rezervă. Iar ulterior a spus că "Michael nu e convocat la lot şi pentru că seamănă foarte mult ca stil cu Wayne Rooney", dîndu-i practic apă la moară lui Capello.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.