Liga 1

Mircea Sandu şi Iacov s-au evitat aseară, la dineu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 ianuarie 2010

Aseară, la dineul federal pentru membrii afiliaţi, de la Rin Grand Hotel, Constantin Iacov nu a fost invitat şi a ratat o întîlnire şoc cu Mircea Sandu

Încă de ieri la prînz a început agitaţia la Rin Grand Hotel. FRF a închiriat aproximativ 70 de camere (70 de euro dubla) pentru reprezentanţii cluburilor din provincie. Au fost prezenţi circa 150 de conducători. Mircea Sandu a apărut în jurul orei 19:30. S-a salutat cordial mulţi dintre cei prezenţi, printre care şi cu Marcel Lică (foto), inculpat în cazul Penescu.

Apoi s-au retras toţi la etajul 13, la sala "Gloria", unde a avut loc dineul federal. Vin, coniac, whisky la discreţie şi meniu românesc: friptură de pui, salate. Naşu' le-a vorbit invitaţilor: "E un an de criză, dar sper să trecem cu bine peste el şi să ne vedem sănătoşi la următoarele alegeri!". Au urmat aplauze furtunoase. Lupescu i-ar fi anunţat discret pe unii: "Dacă iese bine, mai facem o petrecere după alegeri". 

Iacov a stat doar 10 minute
La ora 16:00 şi-a făcut apariţia la "Rin" şi Constantin Iacov. "Am venit să aduc nişte prieteni. Mi se părea normal să fiu invitat, dar asta e situaţia. Mircea Sandu va mai fi şef la FRF doar o zi", a spus el înainte de a părăsi hotelul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.