Liga 1

Vasile Avram: "Nu există incompatibilitate între funcţiile pe care le am"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 ianuarie 2010

Vasile Avram a ţinut să le mulţumescă celor care l-au ales în funcţia de vicepreşedinte al FRF, dar a precizat că îi va trata cu aceeaşi unitate de măsură şi pe cei care nu i-au acordat votul.

"În primul rînd, au existat şi înainte de a candida şi vor mai exista zvonuri, mai am şi eu "prieteni" care vor cu orice preţ să mă schimbe ba de colo, ba de colo. Au încercat să-mi pună fel de fel de restricţii.

Deocamdată, daţi-mi voie să mă bucur de noua mea funcţie, să mulţumesc tuturor preşedinţilor asociaţiilor de fotbal, indiferent dacă m-au votat sau nu. Sînt colegii mei, îi voi respecta pe toţi. Nu-mi doresc o anumită funcţie. Cred că poate exista o simbioză între funcţia de vicepreşedinte şi cea de la CCA . Ar face ca activitatea fotbalului la nivel de bază pînă la nivel de elită să fie  mai pozitiv dezvoltată.

Nu ţin de scaun, am dovedit-o de nenumărate ori. În 2006, mi-am dat demisia din Comisia Centrală, din cauza anumitor neconcordanţe. Am fost preşedinte la Rapid şi mi-am dat demisia. Mai am şi alte exemple.
Sînt informaţiile d-voastră, eu cred că nu există impediment, incompatibilitate. La şedinţele Comitetului Executiv poate merge preşedintele Comisiei Centrale", a spus Avram la GSP TV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.