Liga 1

N'Doye a primit anticipat două rate ale contractului pentru a semna prelungirea

Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo

Articol de Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şefii i-au plătit anticipat lui N'Doye două rate contractuale pentru a-l convinge să semneze extinderea acordului scadent în vară

Angajamentul lui Ousmane N'Doye expiră în iunie anul acesta, iar şefii ţin morţiş să-l păstreze măcar încă un sezon. Surse autorizate susţin că senegalezul a fost chiar plătit în avans cu ratele pe două luni, încasînd circa 25.000 de euro, pentru a i se demonstra că este un jucător important, dar şi pentru a face deplasarea în cantonamentul din Poiana Braşov, unde nu prea ar fi vrut să meargă.

Şefii vor să-i propună 10.000 de euro lunar, plus bonusuri în funcţie de performanţele individuale şi ale echipei. Mijlocaşul de 31 de ani este curtat insistent de Neuchatel Xamax, elveţienii transmiţîndu-i prin intermediari că îl aşteaptă din vară. "Vom purta o discuţie cu Ousmane, sperăm să înţeleagă problemele financiare de la echipă şi că nu-i putem suporta în continuare un salariu de 150.000 de euro pe an, cît are acum", a zis unul dintre acţionari.

2 goluri a marcat N'Doye în 23 de meciuri, în toate competiţiile sezonului de toamnă

5,80 e media notelor gsp primite de N'Doye în tur. Mai bine decît el la acest capitol stau doar Torje (6,64), Dolha (6,60), A. Cristea (6,27) şi Ad. Cristea (6,08)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.